Dječače, nemoj nikada odrasti, jer ako odrasteš… Umrijeću bez beskonačnosti tvoje ljubavi.

Nekada… Bila sam ta koja je imala mnoge one kojima sam dala imena satkana od ljubavi. Slala sam im dodire saprane u strašću i rejčitošću ljubavui silne…Ali mi pogled nikada nije bio iskren, jer sam znala da će kad-tad oni isukati oštricu i sasjeći me jer su krvožedni.
Bilo je tako na kraju. Poput ozlijeđene mačke sam se povlačila po mračnim kutovima svijeta i tamo zacijeljivala rane. Srećom, uvijek sam bila pobjednica u trenu strepnje nad malenim djetetom koje te drži uz mene, pa me krvožedni mučitelji nisu mogli dokrajčiti. No kada ostade još samo jedna rana da je iscjelim, pojavio si se ti. Poljubio me sa odsjajem kosmičkog tijela o očima modrog svemira. Pogledom me privezao za srce. Tako si izgledao nježno, ali i čvrsto. Oivičio si kraj jednoga da bi načinio početak onoga za što sam umalo prestala da vjerujem da postoji. Dao si mi nadu i vjeru da nisam samo odraz bajkovite želje da postoji vječna ljubav i vječna strast, već da sam ja silina koja je stvorila ljubavnu čin čarolijom o kojoj smo već godinu ovisni.
Da,  nadrastao si moje osjećaje brzo i u meni rodio sebe, dopuštajući mi da se divim tom dijetetu koji mi je postao simbol života i vjere… Koji me naučio da vjerujem u čudo i ljepotu osmjeha vile. Onaj koji me odveo anđelima i pokazao mi da njima pripadam i da sam ta koja mu mora zboriti volju njihovu, jer je on heroj njihov.
Na samom vrhuncu si dokazao vrijednost potpunog sebe kada si ostavio trag svojih iskrenih suza na mojim dlanovima. Ne znam… Osjetila sam tada dubinu tvoga duha. Čudesnu stranu onoga što ti zapravo jesi. Pokazao si onaj ranjivi dio sebe. Bio si do tada jaki stvor koji nije imao osjećaja prema onima koji su ga gledali i zagarantovano rušio sve pred svojim pobjedama ostavljajući mi dojam da je potpuno zaklet svom ledenom štitu nemarnosti. Mnogima se činio bez emocija i potpuno leden, ali gle sada… Slomi se sve što si zborio kretnjama tijela svoga. Pokazao si da si nježno biće, senzualno biće… Ranjivo biće koje koristi sreću, nervozu i nemar da bi to maleno stvorenje sačuvalo u životu u sebi. Samo si u jednom trenutku otklonio sve sa stvora i ostavio ga malo pred mojim očima da mu se divim. Kada sam to vidjela, ne mogoh ostati hladna prema ljepotama od kojih si iskovan. To je bio onaj dio misterije koji mi nije bio jasan, a sada kada sam ga spoznala zaljubljena sam u njega i u tebe jednako. Ti si onaj maleni dječak koji mi je na trnovitom putu donio fenjer od svete svjetlosti. Ti si onaj dječak koji koracima pretvori trnje u cvijetove. Ono što ti jesi ne postoji nigdje osim u tvom dodiru…Nigdje osim u tvojim kosmičko beskrajnim očima.

roseinella
Ako Vas interesuju informacije o meni, pogledajte na: http://adominic.com/ Ako Vas zanima astrologija, posjetite blog ovog profila: http://www.blogger.ba/profil/violetlilith Ako Vas zanima moj likovni rad, posjetite moju dA galeriju: http://leptospyrra.deviantart.com/

Komentariši